СИСТЕМИ ЗА
ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ

Широк спектър от продукти

Предлагаме на нашите клиенти широк спектър от продукти, които могат да отговорят на всички изисквания за висококачествена система за сигурност. В гамата на предлаганите от нас продукти ще откриете разнообразие от високотехнологични решения, които ви дават пълна възможност да контролирате и наблюдавате всяко пространство и обект в реално време.

Мрежови видеорекордери
за висококачествен запис

Предлагаме на нашите клиенти широк спектър от продукти, които могат да отговорят на всички изисквания за висококачествена система за сигурност. В нашата гама от продукти ще откриете разнообразие от високотехнологични решения, които ви дават пълна възможност да контролирате и наблюдавате всяко пространство и обект.

Камери за видеонаблюдение

Пълно покритие и максимален комфорт. Предлагаме разнообразие от камери за видеонаблюдение, които отговарят на всички изисквания. Камерите, които предлагаме  осигуряват дискретност и стил, като същевременно предоставят ясни и детайлни изображения. Ако имате нужда от наблюдение на големи области, нашите PTZ (пан-тилт-зуум) камери ви позволяват да въртите, накланяте и увеличавате изображението, за да получите пълен обхват и прецизност на наблюдението. Ако търсите широкоъгълни решения за видеонаблюдение, на разположение са ни панорамни камери, които засичат действията във всяка посока.

Специализирани камери
за специфични приложения

За специфични приложения и изисквания предлагаме и специализирани камери, които са предназначени за различни сценарии. Независимо дали търсите камера за нощно наблюдение, камера с висока устойчивост на вибрации или камера, устойчива на високи температури, ние имаме решения, които да отговорят на вашите нужди.

ОБРАТНО ОБАЖДАНЕ В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Обадете ни се, а нашият екип ще се свърже обратно с Вас в рамките на 24 часа. Използвайте контактната ни форма за да направите запитване!

Софтуер за видеонаблюдение

Предлагаме на нашите клиенти не само висококачествени системи за видеонаблюдение и контрол на достъп, но и безплатен софтуер, който ги допълва и улеснява употребата им. Нашата цел е да направим технологията достъпна и удобна за всеки. Софтуерът, който предлагаме, е напълно безплатен, което означава, че няма допълнителни разходи за лицензи или абонаменти. Вие можете да го използвате свободно и без ограничения!

Нашето потребителско приложение има интуитивен и лесен за използване интерфейс, който е проектиран да бъде разбираем и приятен за хора с минимални компютърни познания. Това означава, че вие не трябва да бъдете експерт, за да се справите с нашия софтуер. Всички основни функции са лесно достъпни и разбираеми, за да можете бързо и лесно да настроите и управлявате вашата система за видеонаблюдение и контрол на достъп.

Освен това, предлагаме и приложение за мобилни устройства, което може да бъде инсталирано на всички смартфони и таблети, които поддържат Google Play и Apple AppStore. Това ви позволява да получавате незабавни уведомления и да наблюдавате вашата система от всяко място и по всяко време. Без значение дали сте на работа, в отпуск или на път, вие можете да останете свързани с вашата система за сигурност чрез вашето мобилно устройство.

Ние вярваме, че удобството и достъпността са от съществено значение, затова  сме инвестирали в разработката на интуитивен софтуер и мобилни приложения, които да отговарят на вашите нужди и да ви предоставят пълен контрол върху вашата система за видеонаблюдение и контрол на достъп.

lars-kienle-j48IJb5oB4k-unsplash

Висококачествени мрежови видеорекордери (NVRs)

brock-wegner-d-faGdPSjU4-unsplash

Разнообразие от камери – куполни, PTZ, панорамни и специализирани

IMG_0779

Съвместимост с мобилни устройства

bermix-studio-bAGo7O4prtY-unsplash

Създаване на безопасна и удобна среда за клиентите

IMG_0780

Използване на биометрични технологии

IMG_0782

Съвременни решения, които са сигурни и надеждни